Foto från Westgate River Ranch
Foto från Westgate River Ranch
Foto från Westgate River Ranch
Foto från Westgate River Ranch
Foto från Westgate River Ranch

Adress: 3200 River Ranch Boulevard, River Ranch, FL 33867, Florida, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.westgateresorts.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Westgate River Ranch? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Letar du efter en verkligt unik tidsdelning erfarenhet? Rese och fritid timeshare mäklare kunde inte vara mer nöjda med att erbjuda Westgate River Ranch. Beläget i Florida, USA, erbjuder denna autentiska dude-ranch - en boskap som är ombyggd för turismändamål - ett eklektiskt utbud av boendealternativ från klassiska tepees och stora glampande yurts till stugor och lyxiga lodge-sviter.

Anläggningen sträcker sig över 1,700 tunnland och har utsikt över floden Kissimmee, vilket ger en del vacker utsikt över landet. Det finns också mycket att göra rätt på fastigheten: hela familjen kommer att älska barndjurparken, och lördagskvällen rodeo är en riktig hoot med tjur- och fatridning, militär utmärkelse och massor av publikdeltagande. Det finns också skeet-skjutning, bågskytte, salong, allmän butik, gym, postkontor, restaurang och mycket mer rätt på plats, inte bara för din bekvämlighet, utan också för att ge dig en smak av "Gamla Florida" och cowboys tid .

Om du också vill ha hav och sand, ligger anläggningen bara en timmes bilresa från Vero Beach. Alternativt kan du bara bosätta dig tillbaka i ditt lyxiga boende och njuta av att ta bort dina dagar med gamla tiders omgivningar och moderna bekvämligheter på Westgate River Ranch.

Westgate River Ranch Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Bar / cocktail lounge, cykelleder, båtbåtshamn / lansering, underhållning - live, fiske, golf, livsmedelsbutik / ridbutik, ridning, sjö, tvättmöjligheter, lock-off, lekplats, restaurang, pool - utomhus, tennis, rullstol Tillgängligt, bubbelpool eller bubbelpool, trådlöst internet
Närliggande faciliteter

Flygplats
Orlando / MCO63 Miles / 101 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Att köpa Westgate River Ranch timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Westgate River Ranch innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate River Ranch varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Westgate River Ranch

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Westgate River Ranch. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Westgate River Ranch.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Westgate River Ranch kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.