Foto från Westgate Flamingo Bay Club
Foto från Westgate Flamingo Bay Club
Foto från Westgate Flamingo Bay Club
Foto från Westgate Flamingo Bay Club
Foto från Westgate Flamingo Bay Club

Adress: 5625 West Flamingo Road, Las Vegas, NV 89103, Nevada, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.westgateresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Westgate Flamingo Bay Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


För din årliga semester i Las Vegas, Nevada, Rese och fritid timeshare mäklare är glada att presentera tidsdelning på Westgate Flamingo Bay Resort. Fastigheten har byggts med barn och familjer i åtanke, vilket innebär att du kan tillbringa dina dagar med att njuta av denna glamorösa stad, men ändå ha en chans att koppla av i slutet av en lång dag. Det finns till och med en gratis transfer till den berömda Las Vegas Strip och Freemont Street!

Westgate Flamingo Bay Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Barnvaktsremiss, biluthyrning, träningsrum - utrustat, tvättmöjligheter, lekplats, pool - utomhus, rullstolsanpassat, bubbelpool eller bubbelpool
Närliggande faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Cykelleder, Kasinospel, Day Spa, Underhållning - Live, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär/Närbutik, Ridning, Sjö, Racquetball, Restaurang, Bastu eller ångbad, Tennis
Flygplats
Las Vegas/LAS7 Miles / 11 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Westgate Flamingo Bay Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Westgate Flamingo Bay Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Westgate Flamingo Bay Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Westgate Flamingo Bay Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Westgate Flamingo Bay Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Westgate Flamingo Bay Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Westgate Flamingo Bay Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.