Foto av Viva Vacation Club Points
Foto av Viva Vacation Club Points
Foto av Viva Vacation Club Points
Foto av Viva Vacation Club Points
Foto av Viva Vacation Club Points

Adress: Club Viva, Edificio PH Plaza 2000, Calle 50, Rep. De Panama. Apartado 0816-01098, Panama
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: vivaresorts.club

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Viva Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At Club viva, förstå hur viktigt tidsdelning semester är, varför de är dedikerade till att ge sina medlemmar bekymmersfria lyxresor.

Medlemmar kan resa världen runt i stil i en värld av oändliga möjligheter, vilket ger dig en bättre semesterupplevelse. Medlemmar kan välja att bo på en av de exotiska Viva-orterna eller resa runt om i världen. Det finns också en mängd kryssningar, flygbolag, biluthyrning och underhållning.

Dina medlemsfördelar börjar med personlig service och otroliga bekvämligheter:

 • Personlig in- och utcheckning
 • Tidig incheckning och sen utcheckning (i mån av tillgång)
 • Exklusiva VIP-områden för endast medlemmar
 • Exklusiv VIP-bar
 • VIP-sittplatser i alla bufférestauranger
 • Privilegierad bokningstillgång till A-la-Carte-restauranger
 • Strandhanddukar på rummet
 • Uppgraderade toalettartiklar
 • Exklusiva boende
 • Wi-Fi ingår
 • Särskilda bekvämligheter på rummet som minibar fylld och fylls på dagligen, värdeskåp
 • Medlemmar rabatter på en mängd olika butiker, utflykter, spa och biluthyrning på fastigheten

Det finns mer än 5,000 orter tillgängliga i mer än 100 länder som erbjuder en värld av resealternativ. Det är ingen fråga om förmånerna genom ett Club Viva-medlemskap.

Viva Members alternativ är obegränsade! Snow Ski flera kända backar, gå med på en safari genom hjärtat av Serengeti, upptäck underifrån, delta i ljusfestivalen i en Disney Park eller en mängd fantastiska platser och aktiviteter runt om i världen. Club Viva-medlemskap är din portal för globala resor.

Köpa Viva Vacation Club Points timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Viva Vacation Club-poäng innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Viva Vacation Club Points varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Viva Vacation Club Points

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Viva Vacation Club Points-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Viva Vacation Club Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Viva Vacation Club Points kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.