Foto av Vista del Lago
Foto av Vista del Lago
Foto av Vista del Lago
Foto av Vista del Lago
Foto av Vista del Lago

Adress: 8687 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Suite 100 Kissimmee, Florida, 34747, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vistadellago.net

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Vista del Lago? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Du kan få möjlighet att spendera 2 veckor i Floridas solsken som ligger bara 5 minuter från Mickey Mouses främre entré. Vi är ekonomiskt sunda (vi har inga lån av någon typ). Förening som äger en fristående fastighet på en nivå med bara 3-steg för att få tillgång och ha sitt eget trädgårdsområde. Vi är en grupp likasinnade personer, som äger bara den här egendomen, och har varit i drift under 18 år, och föreningen är en ideell organisation som plogar alla prenumerationer tillbaka till att möta årliga driftskostnader. Föreningen har för närvarande över GBP10,000 på insättning inom en contingencyfond för att kunna möta eventuella akutkostnader om behovet skulle uppstå.

Vi har en låg underhållsavgift på GBP174 per vecka och håller några årliga ökar till ett minimum - det har tagit 15 år att stiga från GBP150 till den aktuella GBP174 per vecka. Det finns inga dolda avgifter med alla kostnader som omfattas av denna veckovisa avgift, förutom kostnaderna för din resa till webbplatsen, eventuella biljettkostnader och dina egna personalkostnader på underhållning och din mat / dryck.

Fastigheten ligger på ett säkert gated community beläget i centrala Florida med tillgång till båda kusterna på avstånd av 60 - 70 minuter. Det serveras av 3 internationella flygplatser i Orlando, Sanford och Tampa, som kan nås mellan 45 och 65 minuter.

Den plats där fastigheten är belägen har 3-pooler (uppvärmd på vintern) och bubbelpool, tennis- och skyttelbana, en fiskehamn, biljard och biljardbord, ett gym, en lekplats, gratis internet, ett bibliotek med böcker och spel och en samhällsorganisation.

Fastigheten är luftkonditionerad och har 3 dubbelrum med garderober och förvaringsskåp, 2 badrum, ett fullt utrustat kök, en matsal, en lounge och ett Florida rum (där du kan sitta ute omgiven av nätväggar till hålla bort insekter). Det har gratis internet, lokal-TV, radio och både CD- och DVD-spelare.

Varje år kommer du att få en fullständig uppsättning konton om var alla pengar spenderades och du får möjlighet att föreslå poster för övervägande för framtida utgifter med endast de andra ägarna och du röstar med majoritetsrösterna som genomförs. Du uppmanas att besöka fastigheten i förväg om du är i Florida.

Köper Vista del Lago timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Vista del Lago innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Vista del Lago varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Vista del Lago

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Vista del Lago. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Vista del Lago.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Vista del Lago kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.