Bild på Villas at Regal Palms
Bild på Villas at Regal Palms
Bild på Villas at Regal Palms
Bild på Villas at Regal Palms
Bild på Villas at Regal Palms

Adress: 2700 Sand Mine Road, Davenport, Florida, 33897, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.villasatregalpalms.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Villas at Regal Palms


Bara 15 minuters bilresa från Walt Disney World Resort och andra populära attraktioner i centrala Florida, Villor på Regal Palms sitter i anslutning till länkstilen, 18-hål Highlands Reserve Golf Club. De tidsdelning har fyra rymliga planlösningar. Bekvämligheterna inkluderar en utomhusbadpaviljong med uppvärmd pool, lugn lazy river, terrasser för solbad, en bar och grill på plats, fullservice-spa, hälsoklubb, bubbelpooler, bastur och ångbad och businesscenter.

Köper villor på Regal Palms timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr villor på Regal Palms innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med villor på Regal Palms, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas at Regal Palms

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja villor på Regal Palms fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med villor på Regal Palms.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda villor på Regal Palms kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.