Foto av villor på Fortune Place
Foto av villor på Fortune Place
Foto av villor på Fortune Place
Foto av villor på Fortune Place
Foto av villor på Fortune Place

Adress: 1201 Simpson Road, Kissimmee, FL, 34744, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.dailymanagementresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Villas at Fortune Place? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Florida: Sunshine State, hem för flamingos, krokodiler och Walt Disney World. Det är omöjligt att vara olycklig i denna sydstat, där temperaturen är ljummen året runt. A tidsdelning här kommer du att stå till godo eftersom det alltid finns mer att göra och mer att se. Detta gäller särskilt i Kissimmee, det mest bekväma stället att bo på för nöjesparker och andra roliga aktiviteter. Staden ligger vid sjön Toho och Kissimmee Waterfront Park, ett fantastiskt ställe att fiska, delta i andra vattenbaserade aktiviteter eller helt enkelt promenera och njuta av naturen.

Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar Villas at Fortune Place för dess avkopplande atmosfär och familjevänliga faciliteter. Det finns två pooler, en basketplan, shuffleboard och tennisbanor; allt du kan tänkas behöva för lite aktiv vila och avkoppling. Huvuddraget måste dock vara närheten till nöjesparkerna, och det är inte bara Walt Disney World. Orlando Studios ligger precis runt hörnet, och Legoland erbjuder en rolig förändring. För de dagar som nästan är för varma, erbjuder Flamingo Waterpark Resort ett bra ställe att svalka sig. Med Villas at Fortune Place kommer du att bli helt bortskämd med valmöjligheter.

Villor på Fortune Place Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare Enheter),
Resort faciliteter
Träningsutrustning, fiske (utrustning tillgänglig), enhet för handikappade, lekplats, pool, tennis (utrustning tillgänglig), bubbelpool/badtunna,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (7.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (1.0 miles), Livsmedelsbutik (Nära), Ridning (15.0 miles), Sjö (5.0 miles), Sjukvård (2.0 miles), Restaurang (2.0 miles) ,
Flygplats
Orlando International - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
lördag

Köper villor på Fortune Place timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr villor på Fortune Place innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villas at Fortune Place varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas at Fortune Place

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja villor på Fortune Place egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Villas at Fortune Place.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Villas at Fortune Place kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.