Foto av Village Heights Golf Resort
Foto av Village Heights Golf Resort
Foto av Village Heights Golf Resort
Foto av Village Heights Golf Resort
Foto av Village Heights Golf Resort

Adress: Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreta, Grekland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.villageheights.gr

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Village Heights Golf Resort


Hittade på en naturskön sluttning på norra kusten av Kreta hittades bredvid Grekland Bara PGA golfbana. Detta område erbjuder gästerna varma somrar och milda vintrar vilket gör det till en perfekt semester året runt vilket gör det till ett utmärkt ställe att äga a tidsdelning. Village Heights Golf Resort kan hittas bland anlagda trädgårdar med fantastisk utsikt över Hersonissos, som finns i närheten.

Rese och fritid tror att den familjevänliga byn Hersonissos har ett stort utbud av sandstränder, restauranger, nattklubbar och massor av barnaktiviteter. Staden har ett rikt romerskt arv med forntida artefakter som stoltsevis visas medan Lychnostatis Open Air Museum ger turister en chans att utforska livsstilen och handeln med tidiga öarna.

Någon som vill köpa a tidsdelning på Village Heights Golf Resort kommer du gärna att höra studiorna, lägenheterna och villorna har blivit inredda med hjälp av neutrala färger för att passa alla smaker med modern inredning och passform, luftkonditionering och ett brett utbud av bekvämligheter.

Village Height Golf Resort erbjuder inte bara gästerna specialpriser på greenfee på golfbanan utan har ett brett utbud av faciliteter två utomhuspooler, en inomhuspool, ett hälsocenter, barnklubb och många restauranger och nöjen.

Village Heights Golf Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Luftkonditionering (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Mikrovågsugn (Alla enheter)
Resort faciliteter
Pool (Inomhus / utomhus), Barnpool, Tennis, Fitnessutrustning, Bastu, Spelrum, Lekplats, Live underhållning, Biluthyrning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snacksbar, Shopping, Barnomsorg
Närliggande faciliteter
Dykning (4.0 miles), Waterskiing (4.0 miles), Vindsurfing (4.0 miles), Dykning (4.0 miles), Fiske (4.0 miles), Golf (1.0 miles)
Flygplats
Heraklio - 16.0miles / 26.0km
Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag

Köp Village Heights Golf Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Village Heights Golf Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Village Heights Golf Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Village Heights Golf Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Village Heights Golf Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Village Heights Golf Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Village Heights Golf Resort kan vara trygg i vetskapen om att de är i säkra händer med pengar deponerade i ett klientmedelskonto administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.