Foto av Vigilia Park
Foto av Vigilia Park
Foto av Vigilia Park
Foto av Vigilia Park
Foto av Vigilia Park

Adress: Carretera Puerto Santiago 58, Puerto de Santiago
Santiago del Teide
Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Vigilia Park? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Spanien kan tyckas vara det självklara valet för en utländsk semester, men det är populärt bland semesterfirare av en anledning. Inställningen, maten, vänligheten hos lokalbefolkningen: dessa är alla element som lägger till det bästa alternativet för din semester.

A tidsdelning på Teneriffa kommer aldrig att känna sig som en chore eftersom det är en unik lyxig miljö som råkar vara nära nog till hemma för korta resor, men Vigilia Park slår verkligen ut tävlingen. Vigilia Parks fullt utrustade pentry ligger på en kulle och bara några ögonblick från havet. Här kan du laga lätta måltider, precis vad du vill ha när du lyssnar i det tempererade klimatet på Spaniens vulkaniska ö.

Bild här: du sitter på en balkong, inramad av coola vita väggar och dricker en dryck som dricker med kondens. Temperaturen är varm, men inte för varm, solen är välkomnande i stället för outhärdlig. Utsikten är blå på blått, hav och himmel, inte ett moln för att förvirra effekten, den enda andra färgen de svängande palmerna i din perifera vision. Rese och fritid timeshare mäklare tror att detta är det perfekta sättet att spendera dyrbar tid.

Vigilia Park Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Medicinsk utrustning, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (17.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (23.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Restaurang i närheten, Dykning Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande),
Flygplats
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Köper Vigilia Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Vigilia Park innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Vigilia Park varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Vigilia Park

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Vigilia Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Vigilia Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Vigilia Park kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.