Foto av Vacation Village på Bonaventure
Foto av Vacation Village på Bonaventure
Foto av Vacation Village på Bonaventure
Foto av Vacation Village på Bonaventure
Foto av Vacation Village på Bonaventure

Adress: 16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dailymanagementresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Vacation Village at Bonaventure


Den tropiska atmosfären i Vacation Village på Bonaventure är så bra att du skulle tro att du befinner dig i ett längre och mer exotiskt land än Florida. Lyxig, tyst och privat, ligger denna utväg inom South Florida Spa, Tennis och Golf Community of Weston men är aldrig för långt från de vackra stränderna och aktiviteterna i Fort Lauderdale. Fina restauranger, utsökt shopping och Everglade-turer finns också i närheten.

Emellertid Rese och fritid Timeshare mäklare upptäcker att utanför avlidnader måste vänta som tidsdelning gästerna är ofta ockuperade luxuriating i de egna faciliteterna inklusive fem uppvärmda utomhuspooler, ett badtunna, barnpool, poolaktiviteter och grillgrillar och picknickområden. En lekplats finns också på plats, plus ett affärscenter, gym och tvättstuga. Kostnadsfri parkering och pendelservice på fastigheten och inom en radius på 3 mil finns också.

Under tiden är de sexhundra och femtiofemheterna på Vacation Village på Bonaventure lika trevliga. Sviterna med ett och två sovrum är rymliga och plyscha med moderna bekvämligheter för att ge dig största möjliga komfort. Boendet har vardagsrum och matplats, komplett kök, king size-säng eller queen size-säng, bubbelpool, platt-TV och DVD-spelare, Wi-Fi, badrum med hårtork och möblerade balkonger.

Vacation Village på Bonaventure Facilities

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), matta (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (alla enheter, delvis/full), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter), bubbelpool/bubbelpool (vissa enheter),
Resort faciliteter
Handikappanpassad enhet, Tvättservice, Hiss, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Strand (25.0 miles), Båtliv (25.0 miles), Konferensfaciliteter (Närliggande), Fiske (25.0 miles), Spelrum (1.0 miles), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (1.0 miles), Frisör (Närliggande), Ridning (Närliggande), Sjö (Närliggande), Live underhållning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang (Närliggande), Dykning (25.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Spa (i närheten), Tennis ), Vattenskidor (25.0 miles), vindsurfing (25.0 miles),
Flygplats
Fort Lauderdale - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köper Vacation Village på Bonaventure timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Vacation Village på Bonaventure innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Vacation Village på Bonaventure varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Vacation Village at Bonaventure

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Vacation Village på Bonaventure fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Vacation Village at Bonaventure.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Vacation Village på Bonaventure kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.