Foto av Underscar
Foto av Underscar
Foto av Underscar
Foto av Underscar
Foto av Underscar

Adress: Applethwaite, Keswick, Cumbria, CA12 4PH, Storbritannien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.underscar.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Underscar? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En fantastisk plats för en paus: det här är tidsdelning med Underscar. Denna italienska miljö i Skiddawas sluttningar har en avundsvärd position inom Englands sjödistrikt och erbjuder utsikt över Derwentwater och Keswick. Boendet här har satt nya standarder för lyxigt boende, med ovanligt rymliga lägenheter och eleganta interiörer. Transformerad från ett tåghus från 19th century, kommer ägandet här att du enkelt undrar över de små detaljer som gör det till ett hem hemifrån.

Om platsen inte räckte för att fresta dig, måste anläggningarna på plats ses (och erfarna) att tro. Ägarskap omfattar medlemskap på Oxley's, anläggningens eget spa. Det erbjuder en inomhuspool och jacuzzi, saunarium, gym och hälso- och skönhetsstudio med ett utbud av över fyrtio behandlingar. Alternativt, gå ut och gå på vandringsleder, åka ridning, segling, fågelskådning, golf, eller till och med fiske!

Denna unika plats ger dig de norra sjöarna att njuta av under dagen och lugn i stugan för att njuta av på kvällen. Boendet varierar från ett till tre sovrum, och alla moderna bekvämligheter ingår för att göra din semester så enkelt och avkopplande som möjligt. För femstjärnigt boende i ett lyxigt lanthem, Rese och fritid timeshare-mäklare rekommenderar att man beaktar timeshare på Underscar.

Köper Underscar timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Underscar innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Underscar varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Underscar

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Underscar-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Underscar.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Underscar kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.