Foto av Tresco
Foto av Tresco
Foto av Tresco
Foto av Tresco
Foto av Tresco

Adress: Tresco Estate, Isles of Scilly, Cornwall, England, TR24 0QQ
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.tresco.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Tresco? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tresco erbjuder nästan ett varmt Gulf Stream-klimat med nästan 4 miles av skyddade vikar, silver sand, grottor, subtropiska växter och förstörda slott. De ombyggda periodstugorna ligger i strand- och landsbygdsmiljöer. Allt tidsdelning enheterna har fullt utrustade kök och vissa har öppen spis.

Ön ligger 30 miles från Land's End, där delfiner och sälar ofta upptäckts som spelar i havet. Bilar är förbjudna på denna exklusiva privata subtropiska ö, och folkmassorna är låga. Du är fri att koppla av och ladda med bara ljudet från fåglar som sjunger.

Tresco-anläggningar

Enhetsfaciliteter
Uthyres (Alla Enheter), Diskmaskin (En Enhet), Öppen spis - Enhet (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Strand, Båtliv, Fiske, Tvättservice, Bastu, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (i närheten), Medicinska faciliteter (1.0 miles), Restaurang (i närheten),
Flygplats
Penzance - (31 km - 49 km)
Checka in ut
Torsdag, fredag, måndag, tisdag, onsdag

Köper Tresco timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Tresco innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Tresco, varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Tresco

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Tresco-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Tresco.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Tresco kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.