Foto från Tregenna Country Club
Foto från Tregenna Country Club
Foto från Tregenna Country Club
Foto från Tregenna Country Club
Foto från Tregenna Country Club

Adress: Tregenna Castle Holiday & Leisure Club, St. Ives, Cornwall, TR26 2DE, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.tregenna-castle.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Tregenna Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Cornwall är en sådan vacker, avslappnad destination att det också kan vara i ett annat land. Det finns en anledning turister flockar till kusten i droves under varje säsong. Skönheten, vildmarken och miljön i området är som ingen annan, och atmosfären är smittsam. Besöka St Ives borde vara ett måste för alla intressanta resenärer, upptäcka pittoreska byar och stoppa för pasties och clotted cream tea vid varje tillfälle.

Tregenna Country Club är en unik tidsdelning möjlighet som sätts i ett verkligt slott. Byggnaden har utsikt över bukten, vilket innebär att utsikten är oöverträffad, och eftersom slottet går från 1774 kan du vara säker på att hänga i några sanna historiska utforskningar. Rese och fritid timeshare mäklare älskar att ta en vandring runt området, titta på varje liten butik och titta på surfare som de försöker att behärska vågorna. Cornwall är en världsklass surfa destination och för dem som har en längtan, tar några lektioner om hur man dyker upp på brädet är ett måste.

Det finns något för alla på Tregenna Country Club, oavsett om du vill koppla av vid poolen eller ta en promenad genom skogarna på plats. Vad du än föredrar är det ett absolut måste att ta tid att sakta ner och njuta av området.

Tregenna Country Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (En Enhet)
Resort faciliteter
Barnpool, Golf, Gym, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Pool (Inomhus / utomhus), Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand i närheten, Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Ridning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Newquay - (40 miles - 64 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Tregenna Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Tregenna Country Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Tregenna Country Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Tregenna Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Tregenna Country Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Tregenna Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Tregenna Country Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.