Foto av Royal Club på Palm Jumeirah
Foto av Royal Club på Palm Jumeirah
Foto av Royal Club på Palm Jumeirah
Foto av Royal Club på Palm Jumeirah
Foto av Royal Club på Palm Jumeirah

Adress: PO Box 53435, Dubai, UAE
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.arabianfalcon.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Royal Club på Palm-Jumeirah


Beläget på den världsberömda Palm Jumeirah ön i Dubai i Förenade arabemiraten, Hittar du lyxigt tidsdelning Med Royal Club på Palm Jumeirah. Denna exklusiva, konstgjorda ö är spektakulär att se, och själva orten är inte annorlunda att döma av hur dessa veckor verkar flyga ur hyllorna här vid Rese och fritid. Varje eller två sovrum har egen privat balkong, och när du köper kan ägarna välja mellan utsikt över själva palmen eller det mousserande turkos havet. Boende i Dubai är känt för sin smak och stil, och denna utväg är inte annorlunda, med rymliga, öppna planlösningar som passar för avkoppling, mat och underhållning. Personalen är öppen 24 timmar om dygnet för att hjälpa dig, och du kan också dra nytta av Wi-Fi på rummet, daglig städning och gratis parkering på plats.

En närliggande pool och privat strandområde innebär att du och dina semesterkompisar kommer att vara välskötta när det gäller chanserna att vila och koppla av, och du kommer också att kunna köra runt området för att njuta av utsikten och den fantastiska byggandet av Den här spelbyte ön. För tidsdelning Med en skillnad, välj Royal Club på Palm Jumeirah.

Köper Royal Club på Palm Jumeirah timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Club på Palm Jumeirah innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Club på Palm Jumeirah varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Club på Palm Jumeirah

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Royal Club i Palm Jumeirah. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Royal Club på Palm Jumeirah.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Royal Club på Palm Jumeirah kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.