Foto av The Regency Country Club
Foto av The Regency Country Club
Foto av The Regency Country Club
Foto av The Regency Country Club
Foto av The Regency Country Club

Adress: Urbanizacion Tinguafaya, Aguilas del Teide
nära Los Cristianos
Arona, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Regency Country Club


Regency Country Club är platsen att gå på Teneriffa. Detta tidsdelning resort har överlägsen sviter med otrolig utsikt över Atlanten och La Gomera Island. Denna pärla är ett utmärkt val för dem som vill uppleva lyx på korta sträckor, otroligt spansk gästfrihet i en unik miljö och avkoppling som ingen annan.

Lägenheterna ligger runt en stor infinitypool i vattnet, där vattnet verkar kaskad ut i havet. Anläggningen erbjuder också några av de finaste mat som finns i Spanien, och för dem som vill ha äventyr där ute finns också en mängd val bara stunder från ditt boende. Prova skaldjur, eftersom du är så nära kusten. På Rese och fritid timeshare mäklare, vi älskar verkligen utvägens egna erbjudanden och ser nästan ingen anledning än nyfikenhet att hoppa på den fria pendeln!

Med himmelssängar, dekadenta inställningar och personal som verkligen bryr sig, är Regency Country Club ett sätt att göra din semester på Teneriffa det bästa du någonsin haft, och vi vet att ett besök inte räcker: resenärer återvänder till detta utväg år efter år för att njuta av den fantastiska inställningen och den kylda atmosfären.

Regency Country Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Övningsutrustning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (i närheten), Ridning (4.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Dykning (2.0 miles) Vattenskidåkning (2.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia-Teneriffa syd - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, måndag

Köper Regency Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Regency Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Regency Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Regency Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Regency Country Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Regency Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Regency Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.