Foto av The Quaysiders Club
Foto av The Quaysiders Club
Foto av The Quaysiders Club
Foto av The Quaysiders Club
Foto av The Quaysiders Club

Adress: Borrans Road, Waterhead
Ambleside
Cumbria, LA22 0HJ, ENGLAND
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Quaysiders Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Mitt i hjärtat av Lake District National Park står England Quaysiders Club: en ständigt närvarande påminnelse om att oavsett hur hektiskt livet blir, glider i full avkoppling är lika lätt som att checka in i din egen högklassiga tidsdelning boende i Ambleside. Mellow i någon av de arton semesterlägenheterna och hitta frihet från greppet om arbete och affärer. Varje rum rymmer upp till sex personer och har bekväma bekvämligheter, inklusive två eller tre sovrum, vardagsrum med bäddsoffa, komplett kök, te och kaffebryggare, två himmelssängar med DVD-spelare och Hi-Fi och eget badrum med bubbelbad.

Slappna av längre i den stenlagda gården eller umgås i grillplatsen. Njut av ett trevligt spel golf eller njut av utomhusaktiviteter som paddling, fiske och bergsklättring. Dock, Rese och fritid timeshare mäklare tror att dygden på Quaysiders Club är dess Fritids Spa med en stillastående bubbelpool, bastu och duschar, så missa inte det. Wi-Fi finns tillgängligt på plats, liksom tvättmöjligheter. Byscentret ligger också bara gångavstånd från boendet, liksom ett utbud av barer, kaféer, restauranger och nattliv. Great Langdale, Windermere Lake och Coniston Water ligger också i närheten för dig att utforska.

Quaysiders Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Tvättservice, Bastu, Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand (28.0 miles), Båtliv (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (1.0 miles), Hälsoklubb (1.0 miles), Ridning (2.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Lekplats (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Dykning (1.0 miles), Snackbar (i närheten), Squash (1.0 miles), Simbassäng 1.0 miles), tennis (1.0 miles), vattenskidor (1.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Manchester - (96 miles - 154 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Quaysiders Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Quaysiders Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Quaysiders Club, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Quaysiders Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheterna i Quaysiders Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Quaysiders Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Quaysiders Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.