Foto av The Place on the Bay
Foto av The Place on the Bay
Foto av The Place on the Bay
Foto av The Place on the Bay
Foto av The Place on the Bay

Adress: Platsen på bukten, Victoria Victoria och Fairway Roads, PO Box 32051, Camps Bay, Kapstaden, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.placeonthebay.co.za

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Place on the Bay? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


För en semester investering med en skillnad, överväga tidsdelning på Place on the Bay, beläget i den trendiga förorten Camps Bay, Sydafrika. Denna RCI Gold Crown Resort har inte bara det perfekta läget utan även pittoresk panoramautsikt över Atlanten. Anläggningen ligger bara några steg från restauranger på den största Camps Bay-stripen, tillsammans med många lokala affärer och butiker, sportaktiviteter och levande underhållning. Den italienska restaurangen på plats har samma status som några av bästa i hela Kapstaden, eller du kan välja att ha måltider levereras till dig direkt på stranden - som ligger tvärs över vägen från orten.

Besök poolen vid havet för en lång, lyxig blötläggning, eller dra full nytta av några lägenheter utmärkta utomhusbadtunna eller pool. Njut av din oavbrutna utsikt över havet från din privata terrass eller balkong och ta in de fantastiska sevärdheterna i bordet och de tolv apostlarnas berg. Att besöka det lokala området är lätt med bil eller med de olika och frekventa kollektivtrafikalternativen som kan tas strax utanför orten. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på plats på bukten.

Platsen på bukten

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Strand, Barnomsorg, Fiske, Tvätt, Restaurang, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Båtliv (3.0 miles), träningsutrustning (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (6.0 miles), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Shoppingområde Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Flygplats
Kapstaden / DF Malan - (22 miles - 35 km)
Checka in ut
Fredag

Köpa platsen på Bay timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr platsen på bukten innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Place on the Bay, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på platsen på bukten

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheten The Place on the Bay. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med The Place on the Bay.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda platsen på bukten kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.