Foto från The Peninsula All-Suite Hotel
Foto från The Peninsula All-Suite Hotel
Foto från The Peninsula All-Suite Hotel
Foto från The Peninsula All-Suite Hotel
Foto från The Peninsula All-Suite Hotel

Adress: 313 Beach Road, PO Box 768, Sea Point, Kapstaden 8060, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: dreamresorts.co.za/hotels-resorts/the-halvön-all-suite-hotel

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på The Peninsula All-Suite Hotel? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


At The Peninsula All-Suite Hotel, det handlar om platsen. De tidsdelning ligger i den kosmopolitiska kustförorten Sea Point, gästerna är bara en kort promenad till en rad trendiga restauranger, barer och butiker, mot bakgrund av Lion's Head med doften av Atlanten aldrig långt.

Detta 4-stjärniga hotell i Sea Point erbjuder bekvämt boende i moderna sviter, med lyxiga alternativ för självhushåll och till och med en leveransservice för matvaror.

Även om den varma sydafrikanska gästfriheten och den exceptionella servicen är oöverträffad, är det den magnifika utsikten över Lion's Head och Atlanten som verkligen kommer att inspirera.

The Peninsula All-Suite Hotellfaciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Träningsutrustning, tvättstuga, restaurang, pool,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Ridning (19.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (2.0 miles), Vattenskidåkning
Flygplats
Kapstaden / DF Malan - (14 miles - 22 km)
Checka in ut
Fredag

Köper The Peninsula All-Suite Hotel timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Peninsula All-Suite Hotel innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Peninsula All-Suite Hotel varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Peninsula All-Suite Hotel

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheten The Peninsula All-Suite Hotel. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med The Peninsula All-Suite Hotel.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda The Peninsula All-Suite Hotel kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.