Foto av The Colonies at Williamsburg
Foto av The Colonies at Williamsburg
Foto av The Colonies at Williamsburg
Foto av The Colonies at Williamsburg
Foto av The Colonies at Williamsburg

Adress: 5380 Olde Towne Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationvillageresorts.com/colonies_williamsburg/index.html

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Colonies at Williamsburg? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kolonierna i Williamsburg ligger i historiska Virginia, the tidsdelning utväg ligger intill skaldjur restauranger och outlet shopping. Kolonierna ligger också nära spänningen i temaparken, koloniala äventyr och områden av maritima historia. Faciliteterna på orten inkluderar en uppvärmd inomhus- och utomhuspool (interaktiva vattenfunktioner), bubbelbad utomhus, picknickbord och grillgrill, tennisbanor och ett gym. De rymliga två och fyra sovrumssviterna har matsalar utformade för maximal komfort. Fullt utrustade kök, vardagsrum och matsal områden i varje svit är integrerade för underhållande. Sviterna möter amerikaner med funktionshinder.

För ytterligare information, se Vacation Village Webbplats

Kolonierna på Williamsburg Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Individuella vardagsrums- och matsalar i alla sviter, Keramiska plattor och heltäckta golv i vardagsrum, fullt utrustade kök utrustade med bänkskivor i granit, rostfria vitvaror inklusive spis, diskmaskin, fullstor kylskåp med ismaskin, mikrovågsugn, dropp kaffebryggare, mixer och brödrost, spis på rummet, TV i vardagsrum och sovrum, DVD-spelare, Wi-Fi
Resort faciliteter
Uppvärmd inomhuspool, Utomhuspool med många vattenfunktioner, Utomhusbadtunna, Grillgrillar och picknickbord, Lekplats, Tennisbanor, Lekplats / spelrum, Familjerum med storbilds-TV, Fitnesscenter, Affärscenter
Närliggande faciliteter
Nöjesparker, shopping, temapark, parker / djurparker, naturliga platser, kulturella platser, biograf / biograf, vattenpark, vingårdar, historiska områden
Flygplats
Newport News / Williamsburg International 18.7 miles
Checka in ut
16: 00 söndag, fredag, lördag

Köpa kolonierna i Williamsburg timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr kolonierna i Williamsburg innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med kolonierna i Williamsburg varför försök inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på kolonierna i Williamsburg

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Colonies på Williamsburgs fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med kolonierna i Williamsburg.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda kolonierna i Williamsburg kan vara säkra i vetskap att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.