Foto av Berkshire på havet
Foto av Berkshire på havet
Foto av Berkshire på havet
Foto av Berkshire på havet
Foto av Berkshire på havet

Adress: 1775 South Ocean Blvd, Delray Beach, Florida, 33483, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vriresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på The Berkshire on the Ocean? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berkshire på havet faciliteter

Enhetsfaciliteter
Balkong eller Uteplats, Kök (Full / Alla Enheter), Takfläkt
Resort faciliteter
Strand (med Cabanas), Pool / Utomhus (Uppvärmd sötvatten), Tvättmöjligheter (Myntstyrd), Gräsmatta, Grillgrillar, Shuffleboard
Närliggande faciliteter
Shopping (1 Miles), Tennis (2 Miles), Golf (3 Miles), Båtliv (5 Miles), Museum (5 Miles), Vindsurfing (5 Miles)
Flygplats
Palm Beach International Airport
Checka in ut
Lördag 15: 00

Köpa Berkshire på Ocean Timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Berkshire på Ocean innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Berkshire på Oceanen, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Berkshire on the Ocean

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja fastigheten Berkshire on the Ocean. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Berkshire on the Ocean.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Berkshire på Ocean kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.