Foto från Sunterra Bent Creek Golf Village
Foto från Sunterra Bent Creek Golf Village
Foto från Sunterra Bent Creek Golf Village
Foto från Sunterra Bent Creek Golf Village
Foto från Sunterra Bent Creek Golf Village

Adress: 3919 East Parkway, Gatlinburg, 37738,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Sunterra Bent Creek Golf Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resorts Bent Creek Golf Village i Gatlinburg, Tennessee för med sig drömmen tidsdelning semester till dig. Dess läge är helt enkelt eteriskt. Vid ankomsten hälsar forsande vattenfall och skogklädda skogar dig välkomna och transporterar dig till paradiset. Ett stenkast från ditt rum kan du snabbt njuta av en fascinerande flygspårvägsresa som visar de generösa underverken i Great Smoky Mountains, över två och ett halvt tusen fot ovanför. Kom sedan ner och upptäck de slingrande hantverksbutikerna längs Glades och Buckhorn Roads � och precis som det känns livet du lämnade långt borta och allt som är tillgängligt för dig är njutning och avkoppling.

Inom resorten, Rese och fritid timeshare-mäklare njuter av det fullt utrustade boendet, gjort varmt och intimt med din egen brinnande spis. Kvalitetsinventarier och bekvämligheter ger en mysig atmosfär, inklusive luftkonditionering, king size-säng, enkelsängar eller enkelsängar, uteplats, bäddsoffa, fullt utrustat kök och kabel-TV och DVD-spelare. Massor av pooler förbättrar din fritid ytterligare på Diamond Resorts Bent Creek Golf Village. Ett fitnesscenter, spa, basketboll och picknick- och grillplatser finns också på plats. För familjer som reser med barn, håll dem roade i plaskpoolen och lekplatsen inomhus. Det finns ingen restaurang på plats men många matställen omger anläggningen.

Köper Sunterra Bent Creek Golf Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunterra Bent Creek Golf Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunterra Bent Creek Golf Village varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunterra Bent Creek Golf Village

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Sunterra Bent Creek Golf Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Sunterra Bent Creek Golf Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Sunterra Bent Creek Golf Village kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.