Foto från Sunset Marina Resort And Yacht Club
Foto från Sunset Marina Resort And Yacht Club
Foto från Sunset Marina Resort And Yacht Club
Foto från Sunset Marina Resort And Yacht Club
Foto från Sunset Marina Resort And Yacht Club

Adress: BLVD. KUKULCAN KM. 5.8 ZONA HOTELERA, CP 77500, CANCUN, Q. ROO, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: sunsetworldresorts.com/resorts/sunset-marina-resort-yacht-club/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Sunset Marina Resort And Yacht Club


Sunset Marina Resort and Yacht Club är en juvel i ett centralt läge på lagunsidan av Cancuns hotellzon. Detta privata, tysta, familjevänliga tidsdelning resort är perfekt för besökare som vill undvika liv och rörelse. Lobbybaren har levande musik och det är ett bra ställe att koppla av och koppla av med några drinkar, efter en varm dag i solen, eller en aktiv dag med sightseeing vid Mexikos antika sevärdheter, eller dykning i det glittrande vattnet.

Sunset Marina Resort och Yacht Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Båtliv, Barnpassning, Barnpool, Fiske, Frisör, Sjö, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Dykning, Snackbar, Spa, Pool, Vattenskidor, Vindsurfing (utrustning tillgänglig),
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Strand (i närheten), Golf (i närheten), livsmedelsbutik (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), shoppingområde (i närheten), , *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Cancun International - (19 miles - 30 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Sunset Marina Resort And Yacht Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunset Marina Resort And Yacht Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunset Marina Resort And Yacht Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunset Marina Resort And Yacht Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sunset Marina Resort And Yacht Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Sunset Marina Resort And Yacht Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Sunset Marina Resort And Yacht Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.