Foto av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Foto av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Foto av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Foto av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid
Foto av Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Sunset Fishermen Spa and Resort är de saker drömmar är gjorda av. Denna utväg i Playa del Carmen är allt du letar efter från tidsdelning i Mexiko. Det är rymligt, personalen är vänlig men professionell, poolerna är tillräckligt stora för att alla ska hitta ett bekvämt utrymme att lata runt, och utsikten är av denna värld. Ställ dig rätt på den skarpa vita sandstranden med mjuka turkosvågor och vinkande palmer, Rese och fritid timeshare mäklare är säker på att det inte finns många andra platser som speciella.

Det finns alternativ a-plenty på plats. De val du gör inkluderar vilken pool som dukkert i tårna först, oavsett om du kommer till stranden före eller efter en uppfriskande drink, och vilken av de närliggande ruinerna du kommer att besöka för en injektion av kultur. Det finns också gott om måltidstid alternativ. Sunset Fishermen Spa and Resort erbjuder ett fantastiskt urval av måltider på plats och det är möjligt att ta en måltidsplan om du vill. Det betyder inga bekymmer, ingen svårighet när det gäller att hitta något för alla, och absolut ingen svängning över en het spis. Om du föredrar att kasta ut och smaka på lokala delikatesser på några av de andra restaurangerna i närheten är du mycket välkommen till, och självklart kan du också skapa din egen blandning av de två!

Anläggningen är där för att se till att din semester är det bästa det kan vara och att uppmuntra dig att koppla av och faktiskt njuta av din dyrbara tid på varje besök.

Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (vissa enheter, ingen / delvis / full), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnens pool, Träningsutrustning, Frisör, Hälsoklubb, Restaurang, Snacksbar, Spa, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
All Inclusive Resort, Golf i närheten, Livsmedelsaffär (i närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing *En obligatorisk allomfattande avgift krävs och beroende på semester och säsong kan det omfatta måltider, drycker, utflykter, transport, anläggningsaktiviteter, semesteranläggningar, tjänster och faciliteter.
Flygplats
Cancun International - (43 miles - 69 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltider timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sunset Fishermen Spa & Resort - Meal Plan fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Sunset Fishermen Spa & Resort - Måltid.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Sunset Fishermen Spa & Resort - Målplan kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.