Foto av Sunset Beach Club
Foto av Sunset Beach Club
Foto av Sunset Beach Club
Foto av Sunset Beach Club
Foto av Sunset Beach Club

Adress: Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sunsetbeachclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sunset Beach Club


Stressfri kul i solen väntar dig med tidsdelning På Sunset Beach Club, ett strandpromenadparadis som ligger bara tjugo minuter från Malaga flygplats, Spanien. Du kommer att uppleva fyra stjärniga obefläckade hotelllägenheter, alla utrustade med pentry och balkong - välj din utsikt från mousserande havsutsikt eller bergsskylten, perfekt för att fånga solen på kvällen. Du kan välja att göra så lite eller så mycket som du vill - anläggningar inkluderar två stora pooler tillsammans med en baby / toddler pool för yngre barn, och hotellet är idealiskt beläget för beachgoers, med den största stranden bara två minuters promenad , Och en mindre strand fem minuter bort.

Det spanska folket är världsberömt för sin glädje och socialitet, och detta återspeglas i den hjälpsamma och artiga personalen på Sunset Beach Club. Små detaljer är väl genomtänkta här, med hotellets hotellbutik som erbjuder ett brett utbud av mat och matvaror, tillsammans med nybakat bröd och croissanter varje morgon och glöm inte att prova semesterorten Luna Bar som ligger strax längs stranden. Rese och fritid Kan erbjuda garanterad avkoppling vid detta tidsdelning tillflykt.

Sunset Beach Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpassning, Barnens pool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Fiske, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Simbassäng (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (i närheten), Golf i närheten, Ridning (2.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malaga - (9 miles - 14 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, tisdag

Köper Sunset Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunset Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunset Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sunset Beach Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Sunset Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Sunset Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.