Foto av Sunny Coast Resort Club
Foto av Sunny Coast Resort Club
Foto av Sunny Coast Resort Club
Foto av Sunny Coast Resort Club
Foto av Sunny Coast Resort Club

Adress: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sunnycoast.com.mt

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Sunny Coast Resort Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ett hjärtslag är allt som krävs för Sunny Coast Resort Club i St Paul's Bay, Malta för att vispa dig bort i ditt eget privata paradis. Från balkongerna på de nästan hundra rummen behandlas gästerna till fantastiska Medelhavet väder och spektakulär utsikt. Detta vardagligt tidsdelning resort ligger i Qawra, med utsikt över den vackraste bukten i landet. Alla studiolägenheter har lyxig inredning och bekvämligheter som luftkonditionering och uppvärmning, plattskärms-TV, pentry och stort badrum med hårtork. Lägenheterna lägger sittplatser och matsalar.

Sunny Coast Resort Club skämmer dig ytterligare med det ultimata inomhusfaciliteterna. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar särskilt det fullständiga spa-spaet med jacuzzi, hydroterapibad och massagerum. Fitness- och fritidscenteret är också en behandling med bastu och squashbana. Det finns två simbassänger och tre badtunnor i orten, liksom ett barns plaska och vattenfall. Wi-Fi finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Under tiden är stranden bara en minuts promenad bort. Det leder till ett privat vikområde där gästerna behandlas på spännande vattensportaktiviteter. Andra intressanta platser i närheten inkluderar The Malta Classic Car Collection, Malta National Aquarium och Bugibba Square.

Sunny Coast Resort Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Strand, Båtliv, Barnomsorg, Barnpool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsaffär, Gym, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Bastu, Dykning, Snacksbar, Squash, Pool (Inomhus / utomhus), Vattenskidor , Bubbelpool / bubbelbad, vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Casino (1.0 miles), Golf (7.0 miles), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande)
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag

Att köpa Sunny Coast Resort Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sunny Coast Resort Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sunny Coast Resort Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sunny Coast Resort Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Sunny Coast Resort Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Sunny Coast Resort Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Sunny Coast Resort Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.