Foto av Sundream Vacation Club på Island Village
Foto av Sundream Vacation Club på Island Village
Foto av Sundream Vacation Club på Island Village
Foto av Sundream Vacation Club på Island Village
Foto av Sundream Vacation Club på Island Village

Adress: Avenida Österrike 46, San Eugenio Alto, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien,
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Sundream Vacation Club på Island Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ha en tidsdelning Ägande i Sundream Vacation Club på Island Village är som att ha en dyrbar låda av godis. Alla de generositeter som Teneriffa i Spanien erbjuder är lättillgängliga från denna trestjärniga lägenhet. Medelhavet stil enheter sätter gäster bara tio minuter från Torviscas, Troya och Los Cristianos stränder. I närheten finns också Puerto Colon Yacht Marina, Magma konst- och kongresscenter och Octopus Aquapark. Massor av shopping, restauranger och barer omger också orten.

För att lägga till din fritid finns det ett kasino på plats, plus två utomhuspooler med barer. Wi-Fi finns tillgängligt i allmänna utrymmen. Andra faciliteter för att hjälpa dig inkluderar utflyktstjänst och biluthyrning, parkering, 24-timmars reception och närbutik.

Samtidigt kommer lägenheterna med självhushåll att glädja dig och placera dig i full semesterläge. Släpp av all spänning och varva ner i ditt rums privata terrass eller trädgård med utsikt över bergen. Lyx i det marmorerade badrummet med bubbelbad och njut av andra bekvämligheter på rummet, som ett fullt utrustat kök och matplats samt lounge med satellit-TV och bäddsoffa. Med alla dessa bestämmelser, Rese och fritid timeshare mäklare är säker på att du kommer att ha en otrolig semester på Sundream Vacation Club på Island Village.

Köper Sundream Vacation Club på Island Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sundream Vacation Club på Island Village innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sundream Vacation Club på Island Village varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sundream Vacation Club på Island Village

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sundream Vacation Club på Island Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Sundream Vacation Club på Island Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Sundream Vacation Club på Island Village kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.