Foto av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts
Foto av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts
Foto av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts
Foto av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts
Foto av Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts

Adress: Summer Bay Resort, 17805 US Highway 192, Kissimmee, FL 34714, Florida, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.exploriaresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Summer Bay Orlando By Exploria Resorts


Detta familjevänliga semesterort som finns i Orlando, Florida Bland ett vackert 400 tunnland med en 64 tunnland privat sjö. Summer Bay Resort kan hittas bara några minuter från Walt Disney World Resort vilket gör det till en perfekt tillflyktsort för hela familjen. Att vara Orlando besökare bör hitta att det finns mycket att göra i närheten som att besöka Universal Studios, SeaWorld, liveuppträdanden, vattenparker, middagshower och restauranger. alternativt tidsdelning Ägarna kan besöka några av de bästa golfbanorna i världen. Det finns också en transfer på anläggningen som erbjuder transport till Orlandos största destinationer.

Bekvämligheter på plats på Summer Bay Resort inkluderar Buccaneer Bay Adventure Park som erbjuder gratis entré och en enda avgift för att njuta av alla aktiviteter. Äventyrsparken har också ett kafé på plats om besökare vill sitta ner. Aqua Park and Marina har sex uppvärmda utomhuspooler, vattensporter och en interaktiv vattenlekplats som finns i Buccaneer Bay Adventure Park. Summer Bay Resort inkluderar också en rad fitnessaktiviteter som Zumba, yoga, tennis och volleyboll plus en vattenlekplats som finns på sjön bland andra aktiviteter.

Rese och fritid Tror att boende på denna utväg ska vara bra storlek med andelslägenheter På erbjudandet består av två sovrums lägenhet med kapacitet för åtta gäster. Dessa lägenheter är rymliga och öppna plan med stora balkonger med utsikt över sjön och trädgårdarna. Köket är fullt utrustat med ett komplett kylskåp, mikrovågsugn och spis. Det finns en egen balkong från master sviten, duschkabin och bubbelbadkar. Besökare som bor på denna resort kommer också att hitta en TV i varje rum, luftkonditionering, gratis Wi-Fi och en tvättmaskin torktumlare om det behövs.

Summer Bay Orlando Av Exploria Resorts Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Tvätt (Alla Enheter), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv (Utrustning finns), Barn s Pool, Konferensmöjligheter, Motionutrustning, Fiske, Spelrum, Livsmedelsaffär, Gym, Sjö, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Tennis, Bubbelpool / het Badkar,
Närliggande faciliteter
Golf (i närheten), Frisör (1.0 miles), Live underhållning (10.0 miles), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Shoppingområde (Närliggande)
Flygplats
Orlando International - (28 miles - 45 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köpa Summer Bay Orlando av Exploria Resorts timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Summer Bay Orlando av Exploria Resorts innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Summer Bay Orlando By Exploria Resorts varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Summer Bay Orlando av Exploria Resorts

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Summer Bay Orlando By Exploria Resorts fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Summer Bay Orlando By Exploria Resorts.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Summer Bay Orlando Genom Exploria Resorts kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.