Foto av Sol Melia Vacation Club
Foto av Sol Melia Vacation Club
Foto av Sol Melia Vacation Club
Foto av Sol Melia Vacation Club
Foto av Sol Melia Vacation Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Sol Melia Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En poängbaserad tidsdelning Äganderätt med Sol Melia Vacation Club är en mild påminnelse om de viktigaste sakerna i livet. Med det kontinuerliga intrånget i möten och förfallodagar är det för lätt att försumma dig själv och din familj. Det finns knappast någon anledning att skratta och leka. Sol Melia Vacation Club ändrar allt detta. Dina årliga poäng gör din familj tid en prioritet. Varje år har du möjlighet att koppla av och återansluta och bara njuta av varandras företag. På toppen av din att göra-lista är att jaga solskenet, glädja i dina intressen och utforska och upptäcka de vackraste och exotiska destinationerna i världen.

Ditt medlemskap ger dig tillgång till tre hundra femtio hotell i trettiofem länder på fem kontinenter, tillsammans med över tre och en halv tusen anslutna semesterorter världen över. Njut av en lyxig semester en gång, gå naturen snubbla nästa och upplev det bästa ur urbana livet. Ingenting kan stoppa dig. Planera din semester med din familj. Det finns ingen oro eftersom du kan spara, låna, kombinera, accelerera eller konvertera dina poäng. Rese och fritid timeshare mäklare är säker på att detta är ett medlemskap du aldrig kommer ångra. Skäm bort dig själv och din familj lite. Du förtjänar det.

Köper Sol Melia Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sol Melia Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sol Melia Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sol Melia Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sol Melia Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Sol Melia Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Sol Melia Vacation Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.