Foto av Holiday Club Sol Amadores
Foto av Holiday Club Sol Amadores
Foto av Holiday Club Sol Amadores
Foto av Holiday Club Sol Amadores
Foto av Holiday Club Sol Amadores

Adress: Holiday Club Sol Amadores (#8695), Calle Tenerife 11, Barranco de Amadores, Mogan, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.holidayclubresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sol Amadores


Holiday Club Sol Amadores ligger i sydvästra väst Gran Canaria, Som har ett av de mildaste klimat i världen vilket gör det väldigt populärt. Den har fantastiska landskap, utsikt och ligger runt ett hundra meter från den fantastiska stranden och strandpromenaden. Alla lägenheterna vetter mot havet och, under strandpromenaden, ligger direkt på stranden kring fyrtio restauranger. Puerto Rico ligger ungefär femton minuters promenad och en gång där hittar du nattklubbar, karaoke barer, restauranger och souvenirbutiker.

Lägenheter vid detta tidsdelning Är naturligtvis välutrustade med alla moderna bekvämligheter och även en stor balkong, vardagsrum och öppet kök. Poolen (som är uppvärmd på vintern) har också en mindre barnpool tillsammans med ett överflöd av solstolar, det finns också en bar som serverar snacks. Holiday Club Sol Amadores är helt luftkonditionerad och har en 24 timmars reception.

Rese och fritid Är glada att erbjuda en RCI Gold Crown tidsdelning Utväg av denna kvalitet, med sina bekvämligheter gör den till det perfekta resmålet för dem som vill ha ett lugnt resmål men med extra bonus på närliggande attraktioner som restauranger, strand, Sol Amadores och Puerto Rico med sin fantastiska shopping.

Holiday Club Sol Amadores Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Full) Luftkonditionering (En Enhet) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool Barnpool Träningsutrustning Bastu Hiss Biluthyrning Tvättservice Snackbar
Närliggande faciliteter
Stranden (i närheten) Vattenskidåkning (1.0 km) Vindsurfing (1.0 kilometer) Dykning (1.0 km) Båtliv (1.0 km) Fiske (i närheten) Golf (i närheten) Tennis (i närheten) Ridning (i närheten) Spa (i närheten) Casino (11.0 km ) Liveunderhållning (i närheten) Medicinsk anläggning (i närheten) Restaurang (i närheten)
Flygplats
Las Palmas - 32.0 miles / 51.0 km
Checka in ut
Lördag, måndag, onsdag

Köper Holiday Club Sol Amadores timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Sol Amadores innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Sol Amadores varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Sol Amadores

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Sol Amadores fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Holiday Club Sol Amadores.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Sol Amadores kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.