Foto av Sheraton Vistana Resort
Foto av Sheraton Vistana Resort
Foto av Sheraton Vistana Resort
Foto av Sheraton Vistana Resort
Foto av Sheraton Vistana Resort

Adress: Sheraton Vistana Resort Villas, 8800 Vistana Center Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.starwoodvacationownership.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sheraton Vistana Resort


Om du vill fly till en plats där monotoni inte existerar och solsken är evig, överväga tidsdelning På Sheraton Vistana Resort i Orlando, Florida. Det finns alltid något att göra på denna resort, oavsett om du bor på plats eller äventyr på en av de många närliggande parkerna. En av de mest populära resmålen för boende i området erbjuder resorten rymliga villor och lägenheter som passar alla parter, tillsammans med fritidsanläggningar som basketplaner, uppvärmda pooler, massage och bubbelpool och ett gym på 24-timmen. Transport till de lokala parkerna - som SeaWorld, Universal Studios och Walt Disney World - är enkelt, oavsett om du kör eller använder de olika bussarna och pendlarna som finns tillgängliga.

När du återvänder till orten efter en spännande dag ute, laga mat i ditt fullt utrustade moderna kök eller beställa i från en av de många närliggande matställen. Du kan även äta på plats på Flagler Station Bar and Grill - som heter den amerikanska industrin Henry Flagler, en av grundarna av Florida East Coast Railway - i en informell atmosfär. För din nästa timeshare-investering, Rese och fritid Kunde inte vara övertygad om att presentera Sheraton Vistana Resort.

Sheraton Vistana Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barnpool, Träningsutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Handikappanpassat, Hiss, Lekplats Område, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool, Tennis (Utrustning finns), Bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Strand (60.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Fiske (15.0 miles), Golf (i närheten), Ridning (2.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (1.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles) (5.0 miles), shoppingområde (närliggande), vattenskidor (närliggande)
Flygplats
Orlando International - (18 miles - 28 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köp Sheraton Vistana Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sheraton Vistana Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sheraton Vistana Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sheraton Vistana Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sheraton Vistana Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Sheraton Vistana Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Sheraton Vistana Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.