Foto av Shell Vacations Club
Foto av Shell Vacations Club
Foto av Shell Vacations Club
Foto av Shell Vacations Club
Foto av Shell Vacations Club

Adress: 40 Skokie Blvd. Suite 350, Northbrook,, IL 60062, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.shellvacationsclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Shell Vacations Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Om fasta eller till och med flytande tidsdelningsveckor är för begränsande för dig, varför inte överväga timeshare-poäng? Dessa är ofta väldigt flexibla och passar dem som älskar att resa, utforska och upptäcka. Ta till exempel Shell Vacations Club. Om semestern är en del av din livsstil, är det här produkten för dig. Deras portfölj består av ett brett spektrum av fantastiska platser runt om i USA, Kanada och Hawaii, vilket innebär att du kan resa längden och bredden på kontinenten utan att behöva betala utpressade pengar.

Ditt boende kan skräddarsys efter dina önskemål vad gäller storlek och faciliteter. Romantiska par getaway till Waikiki Beach? Utökad familjeåterförening i Anaheim? Oavsett vilken typ av semester eller storlek på din fest, kommer du fortfarande att uppleva den "hemma hemifrån" känsla i fantastiska omgivningar. De flesta orterna i portföljen ligger i centrum av kulturriktiga områden, eller genom en fantastisk natur, vilket betyder att du aldrig vill ha bättre platser.

Ytterligare fördelar med systemet kan inkludera enastående flexibilitet, kryssningar, exklusiva planeringsverktyg, utflykter och mer. Dessutom kan du byta ut till över 3,000 orter utanför kärnportföljen! Så vilken är det? Vill du gå golf i Scottsdale, Arizona? Upptäck Chinatown i San Francisco? Vinprovning i Napa Valley? Snowboard och skidåkning i Whistler? Soluppgången ser på toppen av Mauna Kea? Rese och fritid timeshare-mäklare vet att med Shell Vacations Club behöver du inte välja. Varför begränsa dig själv? Fråga idag!

Köpa Shell Vacations Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Shell Vacations Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Shell Vacations Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Shell Vacations Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Shell Vacations Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Shell Vacations Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Shell Vacations Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.