Foto från Whitbarrow Village
Foto från Whitbarrow Village
Foto från Whitbarrow Village
Foto från Whitbarrow Village
Foto från Whitbarrow Village

Adress: Berrier, Penrith, Cumbria, CA11 0XB, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.seasonsholidays.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Whitbarrow Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Bekvämt beläget bara 15 minuters bilresa från Junction 40 på M6 motorvägen, Whitbarrow Village har en av de mest pittoreska platserna i Englands glorious Lake District. De tidsdelning resort har 45 smakfulla omvandlingar från de ursprungliga naturbyggnaderna från 18-talet, naturbyggnader, 29-stugor, en kullerstensgata, en traditionell bybar och en restaurang. Välj mellan studior, lägenheter med ett, två och tre sovrum, alla kompletta med alla moderna bekvämligheter, men alla behåller sin unika historiska karaktär. Leisure Club inkluderar uppvärmd inomhuspool, bastu, ångbad, gym, squash, pool och galet golf.

Köper Whitbarrow Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Whitbarrow Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Whitbarrow Village varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning i Whitbarrow Village

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Whitbarrow Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Whitbarrow Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Whitbarrow Village kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.