Foto från Laugharne Park
Foto från Laugharne Park
Foto från Laugharne Park
Foto från Laugharne Park
Foto från Laugharne Park

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.seasonsholidays.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning i Laugharne Park


Den fridfulla miljön i Laugharne Village var inspirationen till Dylan Thomas "Under Milkwood", och från Laugharne Parks höjder finns det panoramautsikt över Carmarthen Bay. Laugharne Park ligger på 40 tunnland av fridfulla anlagda marker och var en lantgård från 18-talet innan den eftertänksamt utvecklades till en semesterort bestående av rymliga studior, stugor med ett, två och tre sovrum. Det breda utbudet av faciliteter på plats inkluderar uppvärmd inomhuspool, Michael's Restaurant, bar, tennis, lekplats, minigolf och spelrum. Familjeattraktioner finns i närheten.

Laugharne Park Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matlagningsanläggningar (i enheter) - CD, DVD eller video (i enheter), TV (i enheter)
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge - Klubbhus - Underhållning, Live - Fitnessrum, Utrustad - Tvättservice - Lekplats - Restaurang - Bastu eller ångrum - Pool, Inomhus - Tennis
Närliggande faciliteter
Strand - Cykelled - Uthyrning - Dag Spa - Fiske - Golf - Livsmedelsaffär / Supermarket - Ridning
Flygplats
Cardiff - 70 Miles / 113 km
Checka in ut
lördag

Köper Laugharne Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Laugharne Park innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Laugharne Park varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Laugharne Park

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Laugharne Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Laugharne Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Laugharne Park kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.