Foto från Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto från Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto från Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto från Santa Eulalia Hotel & Spa
Foto från Santa Eulalia Hotel & Spa

Adress: Estrada De Santa Eulalia , Areias de Sao Joao, 8200-269 Albufeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.conforhoteleis.pt

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Santa Eulalia Hotel & Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Santa Eulalia Hotel and Spa är omgivet av vackra trädgårdar och ligger bara några minuter från stranden, och är en fristad för avkoppling i Algarve, Portugal. Från detta fyrstjärniga hotellkomplex ligger de populära stränderna Santa Eulalia och Oura bara femton minuters promenad bort. Fantastiska fritidsmöjligheter för golf, vandring och cykelleder finns också i närheten, liksom roliga vattensporter som vattenskidor, vindsurfing och parasailing.

Inuti boende, Rese och fritid timeshare-mäklare är säkra på att du kommer att hitta välbehövlig föryngring i spaet som erbjuder många behandlingar för hela kroppen. Du kan varva ner ytterligare i inomhus- och utomhuspoolerna med poolbar och solstolar eller njuta av kvällsunderhållningen med levande musik och karaoke. För mer bekvämlighet finns det även tillgång till Wi-Fi, en restaurang och bar samt ett fitnesscenter.

Slutligen, de hundra och trettio lägenheterna på Santa Eulalia Hotel and Spa ger den komfort och vila du behöver. Alla dessa tidsdelning Lägenheterna har luftkonditionering, bäddsoffa, LCD-TV med satellitkanaler, kök med kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare, eget badrum med hårtork och balkong. Vissa rum har även utsikt över trädgården eller poolen.

Köper Santa Eulalia Hotel & Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Santa Eulalia Hotel & Spa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Santa Eulalia Hotel & Spa varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Santa Eulalia Hotel & Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Santa Eulalia Hotel & Spa-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Santa Eulalia Hotel & Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Santa Eulalia Hotel & Spa kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.