Foto av The Samudra Retreat Samui
Foto av The Samudra Retreat Samui
Foto av The Samudra Retreat Samui
Foto av The Samudra Retreat Samui
Foto av The Samudra Retreat Samui

Adress: 24 / 73 M. 5 Choeng Mon Beach, Boh Pud, Koh Samui, Surat Thani, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.samuipeninsula.net

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på The Samudra Retreat Samui? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Thailand har blivit ett mer populärt turistmål de senaste åren men det har inte på något sätt bortskämt erfarenheten. Koh Samui är fantastisk, med svängande palmer, gyllene sandstränder, klart vatten och färska kokosnötter. För den ultimata exotiska semestern utomlands är det svårt att slå. en tidsdelning på The Samudra Retreat Samui är en sund semesterinvestering som landet går från styrka till styrka.

Det färskt, varma vattnet bidrar till snorkling, så att du kan titta på färgglada fiskart genom koraller och anemoner. De som vill satsa längre bort kan boka en dagstur till den fantastiska Mu Ko Ang Thong National Park, där det är möjligt att fånga fisk från en glasbottnad båt om de föredrar att inte komma in i vattnet.

Samudra Retreat Samui är ett utmärkt val för ditt hem hemifrån, med en utomhuspool, underhållning på plats och barnpassning. Det innebär att barnen kan tas om hand medan de vuxna utforskar några av Koh Samuis större vuxna underhållning på huvudstången. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar det här löjliga nattlivet och är säker på att du kommer också. Det är definitivt något att uppleva minst en gång!

Samudra Retreat Samui faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Biluthyrning, Barnpassning, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Klubbhus, Matlagningsmöjligheter, Dagspa, Underhållning, Levande, Fitnessrum, Utrustad, Låsning, Restaurang, Swimmingpool, Utomhus, Television
Resort faciliteter
Strand på plats
Utomhuspool
Barnpool
Vattensporter
Levande musik och underhållning
Hälsoklubb och fitnesscenter
Ayurvedisk thailändsk massage & Health Spa
Snorkling
Barnpassning
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Ridning, Segling / Uthyrning, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
Flygplats
Bangkok / BKK8 Miles / 13 KM
Checka in ut
lördag

Att köpa Samudra Retreat Samui timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Samudra Retreat Samui innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Samudra Retreat Samui varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Samudra Retreat Samui

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Samudra Retreat Samui. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med The Samudra Retreat Samui.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av The Samudra Retreat Samui kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.