Foto av Sahara Sunset Club
Foto av Sahara Sunset Club
Foto av Sahara Sunset Club
Foto av Sahara Sunset Club
Foto av Sahara Sunset Club

Adress: Sahara Sunset, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Sahara Sunset Club


Anlagda trädgårdar, kosmopolitisk stil och solstrålar väntar på dig vid tidsdelning Utväg Sahara Sunset Club på Costa del Sol, Spanien - som alltid har varit en häftig destination för semesterfirare. Steg inuti din luftkonditionerade, mysiga men ändå rymliga lägenhet och hitta dig omgiven av traditionell arkitektur med modern inredningstvätt, tillsammans med en privat balkong eller terrass och bekväma möbler. Du kan även begära ett livsmedelspaket för att hälsa på dig vid ankomsten, innehållande allt du behöver för att få din semester påbörjad. Medlemmarna av den positiva, uppmärksamma personalen är alltid till hands för att förbättra din vistelse på något sätt som de kan, och orten är fullt tillgänglig för dem med ytterligare rörlighetskrav.

Nära Malaga och Andalusien erbjuder kontrasterande upplevelser av "nya" och "gamla" Spanien Respektive, och den lokala småbåtshamnen ger en bra dag ute. Casbah Cafe på plats erbjuder en morgon frukostmeny, eftermiddagsmat och en förstklassig kvällsmiddagsmeny med nattlig underhållning som passar hela familjen. Du hittar också ett brett utbud av avkopplingsmöjligheter, inklusive inomhus- och utomhuspooler, gym, bastu och jacuzzi. Du kan till och med unna dig en massage! Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning För vidareförsäljning på Sahara Sunset Club, och det är lätt att se varför.

Sahara Sunset Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla Enheter) Kök (Alla Enheter, Full) Luftkonditionering (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool (Inomhus / utomhus), Squash, Motion, Utrustning, Gym, Bastu, Spabad, Spelrum, Lekplats, Live underhållning, Handikappvänlig, Biluthyrning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snackbar
Närliggande faciliteter
Vattenskidåkning (närliggande), Skidåkning (2.0 miles), Skidskola (50.0 miles), Golf (81.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (81.0 miles), Sjö (1.0 miles) ), Tennis (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Casino (1.0 miles), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Shopping (Närliggande)
Flygplats
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Checka in ut
lördag

Köper Sahara Sunset Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sahara Sunset Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sahara Sunset Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sahara Sunset Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Sahara Sunset Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Sahara Sunset Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Sahara Sunset Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.