Foto från Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto från Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto från Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto från Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto från Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika

Adress: Main Sabie Road, PO Box 13, Hazyview, Sydafrika, 1242
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.tsogosun.com/sabi-river-sun-resort

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


timeshare at Sabi River Sun Resort, beläget nära den berömda Kruger National Park, erbjuder exceptionellt bekvämt boende omgiven av naturlig prakt. Gästerna kan välja mellan 60 rum med utsikt över den vackra omgivningen och återspeglar Afrikas värme och gästfrihet.

Bekvämt och hemtrevligt boende, förstärkt av spektakulär utsikt, ett rikt naturarv och ett rikt djurliv, alla kombineras för att skapa en vistelse som är helt avkopplande och oförglömlig.

Förutom sin naturliga prakt och safarimöjligheter, erbjuder anläggningen gäster aptitretande middagar, en 18-håls golfbana, fritidsanläggningar och konferenser samt ett barnunderhållningsprogram året runt. Heather's Spa erbjuder möjligheten att varva ner i en atmosfär av lycka och avskildhet, med en rad exklusiva föryngrande behandlingar.

Boendet är utrustat med en rad bekvämligheter för att garantera gästernas komfort och bekvämlighet. Rumsfaciliteterna inkluderar gratis WiFi, platt-TV med DSTV, te- och kaffekokare på rummet och luftkonditionering.

Rummen har mysig inredning, rustika teman och utmärkt service som alla kombinerar för att avsluta en minnesvärd vistelse i Mpumalanga.

För det allra bästa i varm afrikansk gästfrihet, semesteraktiviteter och safariupplevelser, finns det bara en plats att gå: Sabi River Sun Resort.

Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Eldstad (Enhet), Öppen spis - Enhet (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barnomsorg, Golf, Tvättservice, Restaurang, Squash, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Casino (34.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Hälsoklubb (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles),
Flygplats
Nelspruit - (47 miles - 75 km)
Checka in ut
Fredag

Att köpa Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrikas tidsdelning

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika kan vara säkra i vetskapen att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.