Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland
Foto av Royal Westmoreland

Adress: Westmoreland, St. James, BB24023, Barbados, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.royalwestmoreland.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Royal Westmoreland? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ägs av John Morphet sedan 2004, har Royal Westmoreland ytterligare 250 hektar mark angränsande, på vilket han kan utvidga orten för att skapa sin vision om den ultimata karibiska husägare gemenskapen. Med ytterligare 250 bostäder kommer utvecklingen av "Lancaster" att sträcka sig från semesterbostäder inom "Lancaster Grove" till bostadshus på "Lancaster Drive" med utsikt över Barbados "Platinum" västkust.

Royal Westmoreland ligger på en av Karibiens mest eftertraktade platser. Det är känt som ett hem hemifrån för några av världens mest profilerade sportstjärnor och kändisar. De tidsdelning resort har en planerad grupp av hem och fantastiska fritidsfaciliteter. Möjligheten att välja din perfekta plats och fastighet är extremt populär. Allt från radhus till några av de största skräddarsydda herrgårdarna på ön.

Köper Royal Westmoreland timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Westmoreland innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Westmoreland, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Royal Westmoreland

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Royal Westmoreland. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Royal Westmoreland.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Westmoreland kan vara säkert med vetskapen att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.