Foto från Royal Sunset Beach Club
Foto från Royal Sunset Beach Club
Foto från Royal Sunset Beach Club
Foto från Royal Sunset Beach Club
Foto från Royal Sunset Beach Club

Adress: Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Royal Sunset Beach Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Gyllene sandstränder och mousserande turkos vatten vinkar dig till Royal Sunset Beach Club, en av de främsta tidsdelning Orter i Teneriffa, Spanien. Ägs och hanteras av Diamond Resorts, Här hittar du frodiga tropiska trädgårdar, modern och smakfull inredning, tillsammans med perfekt uppmärksamhet på detaljer och en verklig känsla för lugn och ro. Platsen kan inte förbättras - utvägen är några minuter från trendiga Playa de las Americas, där du hittar tillräckligt många affärer och restauranger för att verkligen brinna ett hål i fickan. Tillgängliga utflykter inkluderar vandring den lunar-esque Mount Tiede och kitesurfing på El Medano, så det finns verkligen något för alla.

Denna ö oroar charmen, och anläggningen erbjuder sina egna privata klubbhusfaciliteter. Här finns en restaurang, bar, lounge, gym och squashbanor, tillsammans med en bastu för att låta dessa irriterande toxiner helt enkelt blekna. En familj favorit i åratal redan, Rese och fritid Kan gärna rapportera det tidsdelning På Royal Sunset Beach Club hålls till en oöverträffad hög standard och kan perfekt fungera som antingen hemifrån eller en semesterbase - eller båda - för din öflykt.

Royal Sunset Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Hälsoklubb, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Telefon, Bubbelpool / bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (9.0 miles), Dykning (Närliggande), Tennis Vattenskidåkning (närliggande),
Flygplats
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Royal Sunset Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Sunset Beach Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Sunset Beach Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Royal Sunset Beach Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Royal Sunset Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Sunset Beach Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.