Foto av Royal Sun Resort
Foto av Royal Sun Resort
Foto av Royal Sun Resort
Foto av Royal Sun Resort
Foto av Royal Sun Resort

Adress: Royal Sun Resort, Calle Los Geranios 16, Los Gigantes, 38683 Santiago Del Tiede, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.royalsunresort.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Royal Sun Resort


För en tidsdelning Utväg som uppenbarar smak, titta på Royal Sun Resort i fantastisk tenerife, Spanien. Beläget framför de majestätiska röda klipporna ovanför den lugna Los Gigantes resort, hittar du lyxdesigners inredning i din välutrustade lägenhet tillsammans med otroligt inspirerande utsikt över Atlanten och närliggande småbåtshamn. Anläggningen består av 120 lägenheter som sträcker sig i storlek från studio till tre sovrum, som alla är ljusa och rymliga, med ett brett utbud av faciliteter för att göra din vistelse bekvämare. Utomhuspooler är komplett med egna solterrasser och ett vattenfall som förbinder huvud- och barnpoolerna.

Dessutom erbjuds en hälsoklubb - tillsammans med ett komplett gym hittar du också ett aerobicsrum. För att äta, äta på plats på den romantiska Regency Restaurant med fantastisk utsikt och få din frukost och snacks på Cafe Royale. Regelbunden kvällsunderhållning erbjuds i Imperial Bar and Lounge, eller ta en tur till det lokala området för en smak av det underbara nattlivet som erbjuds. För elegans, smak och framför allt en avkopplande semester, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning På Royal Sun Resort.

Köper Royal Sun Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Sun Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Sun Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Sun Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Royal Sun Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Royal Sun Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Royal Sun Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.