Foto av Royal Savoy Resort
Foto av Royal Savoy Resort
Foto av Royal Savoy Resort
Foto av Royal Savoy Resort
Foto av Royal Savoy Resort

Adress: Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.royalsavoyclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Royal Savoy Hotel Madeira


Kungliga Savoy Madeira är känd bland tidsdelning Ägare för sin rikedom, lyx och femstjärnigt boende. Designad speciellt för att låta dig uppskatta den fantastiska Atlanten vyer från sin prestigefyllda plats på Madeira Kusten, har anläggningen totalt 172-balkonger och sviter, alla inredda med elegans, kvalitet och komfort i åtanke. Det är inte konstigt att denna utväg har varit den stolta mottagaren av flera eftertraktade utmärkelser och rankad bland de finaste orterna i världen när du tar hänsyn till förstklassiga faciliteter: ett frodigt subtropiskt solarium, flera pooler och privat tillgång till havet, gratis Wi- Fi i sovrum och allmänna utrymmen, fin restaurang och en pianobar med cocktail med nattlig levande musik.

Anläggningen är idealiskt beläget för en kort promenad till Funchal och dess historiska stadskärna och i ett trevligt grannskap som är värd för en närliggande restaurang som rekommenderas av Michelin. Inte bara kommer du vara i säkra händer med Rese och fritid, Men med Kungliga Savoy Madeira - den senaste förlängningen av en världsberömd århundrade gammal hotellkedja, köper du timeshare som du kan lita på.

Köpa Royal Savoy Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Savoy Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Savoy Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Savoy Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Royal Savoy Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Royal Savoy Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Royal Savoy Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.