Foto av Royal Oasis Club på Benal Beach
Foto av Royal Oasis Club på Benal Beach
Foto av Royal Oasis Club på Benal Beach
Foto av Royal Oasis Club på Benal Beach
Foto av Royal Oasis Club på Benal Beach

Adress: Avenida Garcia Lorca Nr 8, Urb. Pueblo Quinta, fas 2, 29630, Benalmadena Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com/Royal-Oasis-Club-at-Benal-Beach

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Royal Oasis Club på Benal Beach? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det bästa av Malaga, Spanien är helt på show på Royal Oasis Club på Benal Beach. Denna andalusiska destination är bara två hundra meter från stranden, med enkel tillgång till den bländande hamnen och den historiska gamla stan. Sevärdheter som Tivoli World Theme Park och Mariposario de Benalmadena Butterfly Park ligger också i närheten.

Vidare erbjuder anläggningarna på Royal Oasis Club på Benal Beach gästerna en oförglömlig solsken. Koppla av och uppdatera i det massiva utomhuspoolskomplexet med separata pooler och grunda vatten för barn, solstolar och en poolbar. Hitta tyst tid i de välskötta trädgårdarna och klubbhuset. Njut av utsökt kroppsmassage och behandlingar i spa, bastu och ångbad. En bar och restaurang uppfyller även matbehov.

Slutligen erbjuds stor komfort av de tydligt inredda och smakfullt inredda rummen. Rese och fritid timeshare-mäklare, särskilt som studiorna och en- och två-sovrumslägenheterna med balkongöppning till panoramautsikt eller havsutsikt. Bekvämligheter gemensamma för alla avslappnade och moderna tidsdelning Boendet har luftkonditionering, Wi-Fi, ett komplett kök, vardagsrum med digital platt-TV, DVD-spelare och dockningsstation för iPod samt ett fullt utrustat badrum.

Royal Oasis Club vid Benal Beach

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis/minikök/helt) Luftkonditionering (alla enheter) Mikrovågsugn (alla enheter)
Resort faciliteter
Pool (inomhus / utomhus) Squash Träningsutrustning Hälsoklubb Bastu Bubbelbad / bubbelpool Liveunderhållning Handikappanpassad Hiss Biluthyrning Livsmedelsbutik Tvätt Restaurang Shopping
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten) Vattenskidor (i närheten) Vindsurfing (i närheten) Sjö (50.0 km) Båtliv (i närheten) Fiske (i närheten) Golf (1.0 miles) Tennis (i närheten) Ridning (1.0 km) Casino (1.0 km) Medicinsk anläggning (i närheten)
Flygplats
Malaga - 8.0 miles / 12.0 km
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Royal Oasis Club vid Benal Beach timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Royal Oasis Club på Benal Beach innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Royal Oasis Club på Benal Beach varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Royal Oasis Club på Benal Beach

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Royal Oasis Club på Benal Beach. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Royal Oasis Club på Benal Beach.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Royal Oasis Club på Benal Beach kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.