Foto på The Rockley
Foto på The Rockley
Foto på The Rockley
Foto på The Rockley
Foto på The Rockley

Adress: The Rockley, Rockley Beach, Barbados, BB15 139, Karibien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: therockleybarbados.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på The Rockley


Ett varmt välkomnande väntar dig kl The Rockley där värmen av Barbados vackert klimat återspeglas av värmen från gästfriheten du kommer att få på detta tidsdelning. The Rockley ligger tvärs över en pittoresk vik på Barbados livliga sydkust, en plats som ger den perfekta blandningen av lugn och underhållning. Efter en dag av vattensporter, eller bara koppla av i det varma karibisk vatten, ett intressant urval av kvällsunderhållning väntar dig. Sydkusten har ett brett utbud av restauranger, barer och nattklubbar, populära bland både besökare och lokalbefolkningen.

Rockley-anläggningarna

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Handikappanpassad enhet, Tvättservice, Hiss, Snackbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Nöjen (närliggande) miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Lekplats (närliggande), Restaurang (närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Spa (1.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (1.0 miles) , Vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Grantley Adams International - (10 miles - 16 km)
Checka in ut
lördag

Köper The Rockley timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr The Rockley innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Rockley varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på The Rockley

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja The Rockley-fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med The Rockley.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda The Rockley kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.