Foto av Residencial Puerto Golf
Foto av Residencial Puerto Golf
Foto av Residencial Puerto Golf
Foto av Residencial Puerto Golf
Foto av Residencial Puerto Golf

Adress: Paseo la Caleta, Urbanizacion Almerimar
04700 El Ejido
Almeria, SPANIEN
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residencial Puerto Golf? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Residencial Puerto Golf till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Residencial Puerto golfanläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, Tvätt, Lekplats, Pool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Båtliv (i närheten), Fiske (i närheten), Golf (i närheten), Livsmedelsbutik (i närheten), Ridning (1.0 km), Live underhållning (i närheten), Medicinska anläggningar (i närheten), Restaurang (i närheten), Shoppingområde (4.0 miles), telefon (i närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten),
Flygplats
Almeria - (25 miles - 40 km)
Checka in ut
lördag

Njut av en hemifrån-upplevelse på Residencial Puerto Golf

När du köper timeshare på fastigheter som Residencial Puerto Golf är du garanterad att du kommer undan varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, lugn paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residencial Puerto Golf innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residencial Puerto Golf, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residencial Puerto Golf

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residencial Puerto Golf-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Residencial Puerto Golf.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Residencial Puerto Golf kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.