Foto från Residence Paris - St Germain
Foto från Residence Paris - St Germain
Foto från Residence Paris - St Germain
Foto från Residence Paris - St Germain
Foto från Residence Paris - St Germain

Adress: Le Saint Germain, 16, rue Boutebrie, 75005, Paris, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.capfun.co.uk/residence-hotel-paris_saint_germain-site-SV.html

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residence Paris – St Germain? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I Paris är alla stenar laddade med historia, undra runt monument och katedraler och utforska stadens förflutna. Inom bara några hundra meter kan du besöka Pantheon, Notre-Dame, Sorbonne och på ett ögonblick ta dig till Louvren, Triumfbågen, Les Invalides och Eiffeltornet.

Dessa lägenheter har ett idealiskt läge i centrala Paris, och erbjuder den diskreta charmen hos ett elegant hotell bara några ögonblick från Boulevard Saint Germain och Cluny-museets område.

En hiss betjänar de fem våningarna i fullt utrustade lägenheter, från studior till trerumslägenheter fördelade på två våningar.

Köper Residence Paris - St Germain timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Paris - St Germain innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Paris - St Germain varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Paris - St Germain

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Residence Paris - St Germain. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Residence Paris - St Germain.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Residence Paris - St Germain kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.