Foto av Residence Emeraude
Foto av Residence Emeraude
Foto av Residence Emeraude
Foto av Residence Emeraude
Foto av Residence Emeraude

Adress: Belle Plagne, Aime, 73210, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pierreetvacances.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Residence Emeraude? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Residence Emeraude i Belle Plagne, Frankrike är a tidsdelning ägande ligger 2,050m upp i Savoie-regionen, i hjärtat av skidområdet Espace Paradiski. Det är en gågata som kombinerar bergsmarkar och skogar med en varm och familjevänlig miljö.

Lägenheterna har alla balkong eller terrass (exklusive studior) och är stora med Savoy-stil, trä och sten och lauze tegelarkitektur. De ligger också 50m från affärerna och bara 100m från skidliftarna tar dig till 425km med alpina skidbackar och nära La Vanoise National Park.

Detta är en livlig, familjevänlig idrottsanläggning och en idealisk utgångspunkt för att besöka glaciären. Kontakta Rese och fritid idag att prata med oss ​​om denna utväg!

Köpa bostad Emeraude timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Emeraude innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Emeraude, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Emeraude

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residence Emeraude-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Residence Emeraude.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Residence Emeraude kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.