Foto från Residence Albare
Foto från Residence Albare
Foto från Residence Albare
Foto från Residence Albare
Foto från Residence Albare

Adress: Localita Marilleva 1400, Mezzana, Val Di Sole, (TN), ITALIEN
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.solaria.it

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Residence Albare


Smakämnen tidsdelning Resort har backar för alla från nybörjare till mer erfarna skidåkare och våra utmärkta skidlärare kan hjälpa dig att ta din prestation till en ny nivå. Med över 150 km (cirka 93 miles) länkad skidbacke och 8 km (5 miles) längdskidspår, har de flesta som semester här alla attraktioner de behöver för en fantastisk semester. Ändå planerar resorten gärna andra utflykter. På sommaren är fiske, golf och ridning populära fritidssysselsättningar. I närliggande Torrent Noce under sommaren kan du delta i kajakforsränning och hydrospeed på Dimaro Canoa Club.

Residence Albare Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (vissa enheter), kök (alla enheter, delvis/minikök), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Utförsåkning, Spelrum, Livsmedelsbutik, Tvättservice, Hiss, Liveunderhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Shoppingområde, Skidskola, Pool(Inomhus), Tennis, Bubbelpool/bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (19.0 miles), längdskidåkning (6.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (16.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande)
Flygplats
Verona - (87 miles - 140 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Residence Albare timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Residence Albare innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Residence Albare varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Residence Albare

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Residence Albare fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Residence Albare.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Residence Albare kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.