Foto av Realty Access
Foto av Realty Access
Foto av Realty Access
Foto av Realty Access
Foto av Realty Access

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.realtyaccess.global

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Realty Access


Realty Access erbjuder sina medlemmar tillgång till sin portfölj av kvalitetsboende över hela världen till kostnaden för några semester. Med Realty Access Vacation Club Membership kan medlemmar investera så lite eller så mycket som de väljer i sin fritidshus, så att medlemmarna kan delta i försäljningsinkomsterna av deras andel i fastigheten.

Rese och fritid Tror Realty Access erbjuder sina medlemmar chansen till stora semestrar så att medlemmarna kan boka veckor till en fast, rabatterad medlemsavgift. Vidare till denna Realty Access ger medlemmarna chansen att hyra ut oanvända veckor till tredje part, så att medlemmar, deras vän och familjer får chansen att få ut det mesta av deras Vacation Club Membership.

Realty Accesss portfölj av lyxhotell inkluderar resorts i Spanien, Kina, Thailand, USA och Tyskland. Med Realty Access medlemmarna dra nytta av sitt uppdrag att ge medlemmarna exklusiv tillgång till sin portfölj av lyxiga orter vilket innebär att de kan erbjuda en hög standard på egenskaper och tjänster som annars inte skulle vara möjliga och direkt tillgång till deras utveckling.

Medlemmar kan verkligen överväga att investera i Realty Access Vacation Membership för att vara en investering som de lovar att dela någon uppskattning av ägarna dela med dem vid eventuell försäljning av investeringen.

Realty Access erbjuder också medlemmar anslutning med Dial en Exchange (DAE) som ger dem tillgång till över 2,000 resorts världen över. Medlemmar kan boka tillgång till alla tillgängliga Ring en Exchange veckor genom att ringa sitt bokningscenter. Dial en Exchange erbjuder sina medlemmar helgdagar till mycket rabatterade priser plus eventuella avgifter vid bokning.

Köpa Realty Access timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr fastighetstillträde innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Realty Access varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Realty Access

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastighetsåtkomstfastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Realty Access.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Realty Access kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.