Foto av Real Club Resorts
Foto av Real Club Resorts
Foto av Real Club Resorts
Foto av Real Club Resorts
Foto av Real Club Resorts

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.realclubresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Real Club Resorts? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Riktig klubb är det nya enkla sättet att dra nytta av utmärkta priser i Real Resorts. Res till något av hotellen i kedjan, när som helst på året, i alla typer av rum med förmånsbehandling. Det finns ingen bättre tid än nu att dra nytta av ett medlemskap i Real Club.De erbjuder ett dynamiskt och tillgängligt all inclusive-koncept, bästa mat och dryck, det vackraste tidsdelning resorts och de bästa bekvämligheterna i de största destinationerna i det mexikanska Västindien.

Real Club erbjuder dig de bästa platserna i Cancun och Riviera Maya, de mest otroliga bekvämligheterna och vår berömda all inclusive-service. Gästerna njuter av den bästa maten och drycken och det mest lyxiga boendet. Med ditt Real Club-medlemskap har du tillgång till samma smakfulla och rymliga sviter, spektakulär barnklubb, lugnt havsutsikt spa, gourmetrestauranger, eleganta lounger, festliga barer och oklanderliga poolområden som våra hotellgäster; Ditt Real Club-medlemskap ger dig dock tillgång till så mycket mer! Ditt Real Club-medlemskap maximerar din semesterupplevelse. Inte bara kommer du att njuta av samma otroliga bekvämligheter och fantastisk all inclusive-service som deras hotellgäster, men du kommer också att få exklusiva VIP-förmåner. Du kommer att ha större flexibilitet att resa världen över med deras internationella nätverk av förstklassiga hotell, samtidigt som du får förmånlig behandling och fantastiska rabatter.

När det gäller stil, bekvämlighet och lyx ser du inte längre, vi kommer att göra din drömsemester till verklighet. Deras vänliga och uppmärksamma personal kommer att göra allt för att inte bara skämma bort dig med vår överlägsna service utan också för att göra din vistelse hos oss minnesvärd. Tillbringa dina dagar med att koppla av vid poolområdena, äta middag på någon av våra unika restauranger, delta i vattensporter vid poolen eller vid havet, slappa i din smakfulla svit, titta på den otroliga naturskönheten i havet från en av de många terrasserna, eller utforska halvön Yucatan med hjälp av sin erfarna concierge-personal.

Att köpa Real Club Resorts tidsdelning

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Real Club Resorts innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Real Club Resorts varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Real Club Resorts

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Real Club Resorts fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Real Club Resorts.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Real Club Resorts kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.