Foto från Ramada Residences Paradise
Foto från Ramada Residences Paradise
Foto från Ramada Residences Paradise
Foto från Ramada Residences Paradise
Foto från Ramada Residences Paradise

Adress: Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Residences Paradise


En bra flykt till paradiset är precis vad du får med tidsdelning or Fraktionerat ägande på Ramada Residences Paradise. Ta en vecka ledigt från ditt vardagliga liv och märk dig förtrollad av charmen och tjusningen i denna resort med hög standard i Teneriffa, Spanien—Känd av lokalbefolkningen som ön den eviga våren.

Oavsett vilken tid på året du går får du uppleva gott väder på ett fantastiskt läge som verkar som om det gjordes speciellt för din semester. Tillbringa dina dagar med den uppvärmda fria poolen, ligga i jacuzzin, hålla din rutin i fitnesscentret och njut av utsikten över La Gomera från din solnedgångna balkong.

Rymliga lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver om du vill laga dina egna måltider, eller du kan äta i stil på hotellets restauranger. Ta en tur till Tiede National Park för att utforska månlandskapet. Koppla av på kvällarna med en cocktail. Både tidsdelning samt Fraktionerat ägande Vid denna underbara utväg kommer du att ge år efter år av förtjusta minnen, så för din nästa semesterinvestering, Rese och fritid rekommenderar att man överväger Ramada Residences Paradise.

Ramada Residences Paradise faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (5.0 miles), Strand (närliggande), Båtliv (Närliggande), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Hälsoklubb i närheten, Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
Fredag ​​tisdag

Köper Ramada Residences Paradise timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Residences Paradise innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Residences Paradise varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Residences Paradise

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Residences Paradise-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Residences Paradise.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Residences Paradise kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.