Foto från Ramada Residence Destinations Plus
Foto från Ramada Residence Destinations Plus
Foto från Ramada Residence Destinations Plus
Foto från Ramada Residence Destinations Plus
Foto från Ramada Residence Destinations Plus

Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Residence Destinations Plus


Ramada Residences globala nätverk av hotell och resorter ger medlemmar tillgång till mer än 4,000 100 resorter i över 1984 länder. Tidigare kända som Club La Costa, började de 50,000 växa till över 22 XNUMX medlemmar i XNUMX lyxresorter i Spanien, Teneriffa, Österrike och Storbritannien med anslutningsavtal som ger medlemmar tillgång till tusentals resorter runt om i världen. Ramada Residence Destinations Plus erbjuder också ägare tillgång till en gren av kryssningar till klubbmedlemmar så att de kan göra ännu mer av sina tidsdelning.

Som föredragen partner Rese och fritid tror att boendet på Ramada Residence lyxresorter är rymliga och håller en hög standard med högkvalitativ inredning Satellit-TV och fullt utrustade kök och faciliteter. Resorterna hålls rena och snygga plus att Ramada Residence erbjuder alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en lyxresort som butiker och restauranger, underhållning och barnaktiviteter så det borde finnas något att göra för hela familjen.

För att ordna sin sju nätters semester med Ramada Residence Destinations Plus med detta tidsdelning baserat system allt medlemmar behöver göra är att ringa dess bokningsavdelning för att ordna sin semester med Ramada Residences artiga personal som alltid är ivriga att hjälpa till. De har till och med en reseavdelning som kan boka flygresor för medlemmar för dina räkningar medan resorterna erbjuder medlemmarna ett välkomstpaket vid ankomsten med semesternödvändiga saker om det skulle vara något de kanske har glömt.

Köpa Ramada Residence Destinations Plus timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Residence Destinations Plus innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Residence Destinations Plus varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Residence Destinations Plus

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Residence Destinations Plus-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Residence Destinations Plus.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Residence Destinations Plus kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.